מחזור אחרי שנה וחצי הפסקה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/02/2016 | 23:22 | מאת: רוני

בת חמישים ושתים. לפני שנה וחצי פסק לי המחזור החודשי. לפני חודש הוא התחדש. הגעתי במהירות רבה (עוד בימי המחזור) לבדיקת גניקולוג אשר ערך לי בדיקה מעמיקה ולקח לי ביופסיה מרירית הרחם (ביום הרביעי למחזור) תוצאתה : התיכנות לרירית פרוליפרטיבית... נלקחו מרקרים לסרטן התבררו לשמחתי כמובן, כשליליים. כמו כן בוצעו שתי בדיקות אולטרסאונד במרווחים של חודש ושבוע במסגרתן נצפתה ציסטה בשחלה הימנית אשר קטנה במהלך החודש. בצאתי מהבדיקה השנייה התחלתי לדמם דימום קל אשר נמשך ארבעה ימים. הרופאה טוענת שכל הסימנים מעידים שהאסטרוגן שלי בעליה (אינני נוטלת הורמונים ואין לי שום תופעת "גיל מעבר"..) וכי התופעה איננה חיובית. אציין כי עד לפני שנתיים הייתי עם התקן מירנה וכי עד לפני שלושה חודשים הייתי תחת טיפול עם סטרואידים במהלך חודשיים וחצי (אולי יש קשר..) אני בלחץ ולא כל כך יודעת לאן עוד עלי לפנות ומה עליי לברר על מנת לברר את הנושא או שעלי להרגע .. אודה להכוונה.

שאלתך מורכבת ומצריכה עיון בתוצאות מעבדה שונות ולכן ממליץ לך פגישה עם רופא במקום דיון אינטרנטי.

מנהל פורום גיל המעבר