שאלה למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/05/2015 | 22:36 | מאת: מיכל

הי, יש לי שאלה כללית שאני מנסה להבין עם עצמי ממש מתנצלת על האורך. כל דייט ראשון שלי עם בחור אני מרגישה שהם ממש להוטים וכל הזמן נוגעים בי למשל מלטפים לי את הגב והזרוע מנסים לנשק אותי. מחבקים אותי כשאני מולם ואז מכניסים למשל יד לכיס של המכנס שלי ומצמידים אותי. תמיד כל דייט ראשון שלי רוצים לראות אותי אח"כ שוב כבר יום למחרת ונשמע שהם מאוהבים. אז מה הבעיה??? שאני לא סובלת שנוגעים בי לרוב לא נותנת עומדת על שלי מה כן ומה לא! אני מרגישה שהם רואים בי כלא זורמת או " מה הבעיה שלך" שואלים מתי היה הקשר האחרון? . תמיד מחמיאים לי שאני יפה וחושבים שיש לי המון מחזרים ושואלים איך אני לבד? האמת שהביטחון שלהם קצת יורד לידי כלומר הם חושבים שבטח היו לי הרבה או שאני יכולה להשיג כל אחד ואז לפעמים הם מציינים את הכיבושים שלהם למשל " אני יכול להשיג עכשיו לפחות שתיים בבר" אני לא מבינה למה הם מתנהגים ככה!!! לרוב אני בורחת להם מרגישה שזה יותר מיני לא אוהבת שמתייחסים אליי ישר עם הידיים והבעיה שזה ממשיך לשאר המפגשים גם כשרואים שאני לא מעוניינת. האם יש לי בעיה עם אינטימיות??? כלומר ככה מתנהגים עם כולן ואני הדפוקה? יצאתי ממש שלשום עם בחור דייט ראשון שלנו והוא שאל?? את לא אוהבת שנוגעים בך? כשאני עושה לך ככה וככה זה לא נעים לך?. הוא הרגיש רתיעה ושאל אם אני פוחדת להיפגע וכו'... אני כל הזמן מתנהגת למרות שאני עומדת על שלי בצורה קצת מתפרסת כאילו לא נעים לי ואני לא תקיפה מרגישה מבפנים שאני הדפוקה ושיש לי בעיה. אשמח לדעת מה דעתך בנושא ? וכיצד עליי לנהוג? יש לציין שאותי מגע מאוד מבלבל בדייט ראשון כי אני עדיין לא מכירה את הבחור לא יודעת מה לחשוב עליו. וגם מבחינתו האם זה אומר שאיכפת לו ממני או שזה רק מגע ואולי אני עוד אחת. קשה לי עם זה שרואים בי כפגומה.

שלום מיכל הבעיה לא בך אלא בהם- מגע כמו שאת מתארת לא מתאים חוץ מבמקרים יוצאי דופן של קליק ורצון להתקרב פיזית משני הצדדים.- לא מתאים. רוב הבחורות לא מעונינות במגע כזה עד שיתקרבו רגשית ויכירו יותר את הבחור.לפעמים יש נשיקה על הלחי בסוף דייט ראשון אם זה רצון של שניהם. למה את ממשיכה לפגוש בחורים שהתנהגו איתך בצורה לא מכובדת? להגיד לך שאת לא זורמת זו סחיטה רגשית. אולי בלי קשר יש לך בעיה באינטימיות , ואולי את משדרת מסר כפול. כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי שתביני מה שקורה ותהיי שלמה עם עצמך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים