כרומוגרנין-A

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

11/03/2014 | 09:47 | מאת: משה

כרומוגרנין-A,בעבר-3240,1057 בדיקה עכשוית-1984 אני אחרי 2-טפולים ב-PRRT,ללא "לוסק",אחרי תקופת המתנה, ראי פנייתי לגבי תוצאות המיפוי+הסריקה,שהוצג בפנייך,אבקש את התייחסותך לגבי התוצאה של המיפוי,ובדיקת הדם. תודה משה

שלום שוב, בד"כ לא מומלץ לבצע בדיקת CGA תוך כדי תקופת הטיפולים ב-PRRT, אלא רק לאחר סוף כל הטיפולים. הרמה יכולה לעלות, לרדת או לא להשתנות תוך כדי הטיפול, כך שהתוצאה לא אומרת הרבה. ממליצה לך שוב לפנות אל הרופא המטפל ספציפית במחלה שלך עם כל השאלות לגבי תגובתך הפרטית לטיפול ב-PRRT. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים