תוצאות מיפוי+סריקה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

10/03/2014 | 10:10 | מאת: משה

ב-28/2/14 בקשתי מהפורום הסבר על תוצאות מיפוי+סריקה לאחר טפול שני ב-PRRT. עד היום לא קבלתי תשובה,מה אומר המספרים כדלהלן tumour-76% liver-31% kidneys-38% spleen-68% red bone marrow-12% האם התוצאה שהוצגה מייצגת שהגידולים נעלמו?או שנשאר עוד? אבקש התייחסות

שלום רב, אי אפשר לענות לך בלי התוצאות של הטיפולים הקודמים. אנא פנה לרופא המטפל במחלה שלך לגבי השאלה על תגובה לטיפול, זה לא המקום לתת פיענוח בנושא הזה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים