דיקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/07/2015 | 19:32 | מאת: יוספה

שלום, לאחר דיקור בבלוטת התריס, קיבלתי את התשובה הבאה: "דם מעורב בלימפוציטים, מעט קולואיד וקבוצות מפוזרות של אפיתל פוליקולרי ללא אטיפיה, וללא סימני שגשוג " אני לא ממש מבינה מה זה אומר. אפשר להבין מה ההשלכות של התוצאה הזו והאם אני צריכה לדאוג/להישאר במעקב כלשהו? הבדיקה בוצעה לאחר שבבדיקת אולטרסאונד, נראתה "בלוטה מעט מוגדלת לא הומוגנית באונה הימנית איזור דומיננטי היפואקוטי יותר 5x9 מילימטר"

שלום רב, סה"כ נראית תשובה תקינה. למעקב אנדוקרינולוג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר