פצע בלשון שאינו חולף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/04/2015 | 12:59 | מאת: אלי

שלום . שמי אלי, 20 , חייל . במשך החודשיים האחרונים קיים בלשוני נגע כלשהוא שמתאפיין בשינוי צבע רקמת הלשון וניפוח הסיבים שבה במקומות מסויימים לגודל שאינו טבעי בכלל לסיבי הלשון .. אין לי כאב מעבר לתחושה לא נעימה בערך כמו תחושת כוויה בלשון . אשמח לקבל חוות דעת , באפשרותי גם לשלוח תמונה אם רק יהיה לי לאן כדי שתוכל לפחות לומר לי אם מדובר בגידול או סתם פטריה עקשנית . תודה רבה רבה !

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך לא ניתן לומר הרבה ללא בדיקה כולל מישוש הממצא. לכן ממליץ להגיע ליעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר