סרטן בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/10/2012 | 10:52 | מאת: דנה

שלום רב, לפני כשלוש שנים הוצא גידול של בלוטת רוק ובהמשך כ- 30הקרנות.מאז במעקב של האונקולוג שחוץ מצילום חזה ואולטרסאונד צוואר לא מבצע בדיקות נוספות. האם זה תקין? האם בדיקת PED C.T לא נחוצה לאחר תקופה מסויימת? מחכה לתשובתך בהערכה רבה. תודה..

שלום רב, ללא מידע מדוייק על סוג הגידול, הדירוג שלו ומידת התפשטותו קשה לקבוע את המעקב הדרוש. לעיתים US וצילום חזה מספקים. ממליץ יעוץ נוסף ע"י אונקולוג. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר