כאבי אזניים לאחר ניתוח שקדים ואדנואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/03/2015 | 17:50 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני בן ארבע ושמונה חודשים. עבר ניתוח להסרת שקדים ואדנואיד ביום ה' 19/3/15. מאז שוהה בבית בהחלמה. הוא כל הזמן מתלונן על כאבי אזניים- כצפוי- אך משום מה הכאב נראה כאילו הולך ומחמיר ופחות ופחות מוקל ע"י נורופן (כי אקמול כבר לא עוזר). הוא שותה הרבה ואוכל מאכלים קרים. האם יש סיבה לדאגה? מתי צפויה הטבה בכאבים? אודה להתייחסותך בנושא.

שלום הסיבה השכיחה לכאבי אוזניים לאחר ניתוח זה הוא כאב מוקרן מהגרון. רצוי לפנות לבדיקת רופא ילדים אם אכן יש החמרה בתלונות בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים