צילום נזופרינקס לתינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/02/2015 | 23:25 | מאת: דני

שלום ד"ר, בני בן 9 חודשים וסובל מנשימה מחרחורים, נשימה פומית ונחירה בלילה עם שינה בפה פתוח. לאחותו הגדולה בוצע ניתוח להסרת שקדים בין גיל 2 ל-3. רופא ילדים המליץ לבצע כעת צילום נזופרינקס. האם לדעתך מומלץ לבצע צילום בגיל כזה? (9 חודשים)? האם בכלל מנתחים בגיל כזה אם יש ממצא? האם מומלץ קודם לקחת לרופא אאג? תודה!

שלום דני רצוי לפנות לרופא אאג ילדים ולבצע בדיקה סיבאופטית של חלל האף. בגיל זה היא תהיה הבדיקה עדיפה ולא צילום. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים