ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/09/2014 | 22:35 | מאת: אלה

בני בן 9 סובל מהצטברות אוכל בחורים בשקדים , יוצר אבני שקדים וריח רע מאוד . אני כל פעם מוציאה לו אותם אבל זה חוזר. מה אפשר לעשות כדי להקטין את או לסגור את החורים בשקדים כי זה ממש מזיק לילד . תודה רבה

שלום אלה לבצע גרגור חוזר עם חומר חיטוי לפה דבר שיכול להוציא את שאריות המזון. הטיפול הדפנטיבי הוא שיוף השקדים כך שמורידים את הכיסים שנמצאים בתוכו אפשרות אחרת יותר אגרסיבית היא לבצע כריתת שקדים רצטי לפנות לרופא אאג לבדיקה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים