בן לנישואי קרובים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/10/2014 | 01:20 | מאת: שרון

היי הוריו של בן זוגי הם בני דודים ראשונים. ידוע לי שאף אחד מהילדים לא סובל ממומים מולדים (בן זוגי או אףד אחד מאחיו). רציתי לשאול אם אנחנו חושבים למסד את הקשר האם יש סיכון לילדיי אם אביהם בן של בני דודים? תודה מראש!

אם את ובן זוגך לא קרובי משפחה ולא מאותה עדה/מוצא התוספת סיכון למחלות אינו גדול בהנחה שהוא בריא

26/10/2014 | 01:28 | מאת: שרון

היי תודה בן הזוג שלי ואני שנינו אשכנזים ממוצא פולני. שנינו לא קרובי משפחה. יש מה שנקרא אצלנו "דור ישרים" לגילוי מחלות גנטיות שעושים אותם כל הצעירים הדתיים. האם על זה צריך להוסיף? (מדובר שם ב 9-16 מחלות גנטיות).

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי