אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר הניה ליכטר, מומחית קרנית וניתוחי הסרת משקפיים בלייזר

פורום ייעוץ תרופתי

הפורום יעסוק בנושאים הקשורים לתרופות קונבנציונאליות וייתן ייעוץ תרופתי כללי בתחומים, כגון: נטילת תרופות, מינוני תרופות, תופעות לוואי של תרופות, תגובות בין תרופתיות, הימנעות מנטילת מינון יתר של תרופות או תוספי מזון ועוד.
להמשך...
חיפוש מתקדם
גנטתרים קרם
מחבר:שיר
תאריך:7/11/2011
שעה:16:38
אחרי שיצא לי הרפס בסנטר פניתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי טיפול של כדורי זובירקס 800 ( 3 פעמים ביום למשך 5 ימים) ומשחה מקומית על ההרפס וירו-מרץ. בגלל השלפוחיות המוגלתיות , היא אמרה לי שכנראה יש לי זיהום משני ועלי לפנות לרופא עור.

היום זה היום החמישי עם ההרפס וזה גם היום האחרון לנטילת הזובירקס.

הרפס נראה כגלד קשיח נפוח צבע ירקרק.

הבוקר הייתי אצל רופא עור הוא אמר לי להפסיק עם הטיפול של הכדורים והמשחה ונתן לי משחה גנטתרים קרם. ולחזור אליו אם לא יהיה שיפור בעוד שבוע. ( לאחר בדיקה- אין סיכוי לראות אותו בעוד שבוע כי כל התורים שלו מפוצצים עד אמצע דצמבר)

ההרפס עדיין מגרד הוא נראה בשלבי החלמה אבל עדיין לא לגמרי.

האם באמת כדאי לי להפסיק עם הכדורים? (נשאר לי רק את היום)

אם מפסיקים טיפול של הרפס באמצע הוא יכול להתפרץ שוב?

גנטתרים בכלל לא לטיפול בהרפס , האם זה הגיוני שהרופא "הזניח את הטיפול" בהרפס ונתן לי משחה אנטיביוטית לזיהום?


סתם לידע כללי: האם מותר לשלב משחת גנטתרים עם כדורי זובירקס?

תודה על הזמן שלך, שיהיה שבוע טוב

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  גנטתרים קרם    שיר 
07/11/11 16:38
אחרי שיצא לי הרפס בסנטר פניתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי טיפול של כדורי זובירקס 800 ( 3 פעמים ביום למשך 5 ימים) ומשחה מקומית על ההרפס וירו-מרץ. בגלל השלפוחיות המוגלתיות , היא אמרה לי שכנראה יש לי זיהום משני ועלי לפנות לרופא עור. היום זה היום החמישי עם ההרפס וזה גם היום האחרון לנטילת הזובירקס. הרפס נראה כגלד קשיח נפוח צבע ירקרק. הבוקר הייתי אצל רופא עור הוא אמר לי להפסיק עם הטיפול של הכדורים והמשחה ונתן לי משחה גנטתרים קרם. ולחזור אליו אם לא יהיה שיפור בעוד שבוע. ( לאחר בדיקה- אין סיכוי לראות אותו בעוד שבוע כי כל התורים שלו מפוצצים עד אמצע דצמבר) ההרפס עדיין מגרד הוא נראה בשלבי החלמה אבל עדיין לא לגמרי. האם באמת כדאי לי להפסיק עם הכדורים? (נשאר לי רק את היום) אם מפסיקים טיפול של הרפס באמצע הוא יכול להתפרץ שוב? גנטתרים בכלל לא לטיפול בהרפס , האם זה הגיוני שהרופא "הזניח את הטיפול" בהרפס ונתן לי משחה אנטיביוטית לזיהום? סתם לידע כללי: האם מותר לשלב משחת גנטתרים עם כדורי זובירקס? תודה על הזמן שלך, שיהיה שבוע טוב

חיפוש מתקדם