דלקת מתישה בקרסול קצת מיואש

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/03/2016 | 17:35 | מאת: שלום

שלום אשמח לעזרה ,יש לי כאבים באזור הקרסול ... פיזיו אחד טוען שיש לי רגלי ורוס ,השני טוען היפר סופנציה 2 טכנאיות מדרסים טוענת לקשת גבוהה עד גיל 29 לא היו לי שום בעיות בקרסול,הרופא רשם טווחי תנועה תקינים,ללא נפיחות ,nv תקין ,קשת שמורה,ללא סימני קלשת חיצונים,היפרלקסיטי מוסימת בבדיקת u.s יש לי דלקת בגידים הפרונאליים ודלקת קלה בגיד tp ,מה ניתן לעשות כדי להבין מה גורם לדלקת ?איך אדע למצוא טכנאי מדרסים טובים שאין לי מושג בתחום והשוק כל כך פרוץ..האם יש מעבדה שמומחים בה לכף רגל

שלום ככל הנראה הקליניקה שלך כן קשורה למבנה הביומכאני של כף הרגל והקרסול. שווה לבדוק את זה. במרכז הרפואי תל אביב ניתן לבצע גם מדידת לחצים של כף הרגל . ניתן לקבל טופס 17 לכך. לפרטים בטלפון 03-6947279 בכל מקרה, בדלקת גידים ניתן לטפל שמרנית ובנוסף להעזר במדרסים ובנעליים מתאימות לפי המלצת מומחה מצרף לינק רלוונטי לנושא http://imacs.co.il/prod.asp?id=55 בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה