מתיחה בברך MCL

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/01/2015 | 21:31 | מאת: רון

שלום עשו לי אולטרסאונד בברך ואמרו לי שיש לי מתיחה אני מרגיש את הכאב רק שאני מכופף או שאני קם מישיבה רציתי לדעת כמה זמן החלמה? ועם מותר לי להמשיך לרוץ?

רון שלום אתה חייב לגשת לפיזיותרפיסט על מנת שיבדוק את חומרת הפגיעה הקלינית וימליץ על תכנית טיפול. לרוב, לרקמה בגוף לוקח שישה שבועות להתאושש אבל אין זה אומר שבהכרח נמנעים מפעילות. נהפוך הוא. הטיפול אמור לכלול גם חזרה הדרגתית לפעילות נטולת כאב מזיק. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה