פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/11/2014 | 10:45 | מאת: מיכל

שלום, לפני כחודשיים אבחנו אצלי פריצת דיסק ב-L4-5 הפריצה מקרינה לי על רגל ימין כך שהתחושה ברגל הינה תחושה של רגל רדומה. בנוסף איבחנו אצלי ספנדוליסיס בילטראלי ו-NHP. אני בת 35 בריאה בדרך כלל ולא מעשנת. כרגע הטיפול שנאמר לי הוא בעיקר מנוחה, שחיה ופיזיותרפיה. הם יש עוד משהו שניתן לעשות? בנוסף אני משחקת כדורסל להנאתי. האם אני אוכל לחזור לשחק כדורסל? או כל ספורט אחר?

שלום עלייך לגשת לפיזיותרפיסט ,להיבדק ורק כך ניתן יהיה להתאים תכנית טיפול. בשלב זה התבקשת לפעילויות שאינן מאמצות מאד על מנת להפחית עומסים בשל התחלה של סימנים נוירולוגים. על כן, לכי לטיפול פיזיותרפי שישלב הפחתת כאב תוך כדי המשך תנועה וחיזוקים. רק לאחר מכן ניתן יהיה לענות על שאלתך באופן מלא. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה