כאב מוזר בברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/10/2014 | 14:30 | מאת: ירון

שלום סאם, אני בן 38 רץ כ 10 שנים ולפני חודש התחילו כאבים בצד החיצוני של רגל ימין ממש בברך. הכאב מופיע רק לאחר ריצה של 5-8 ק"מ . באופניים אין כאב וגם לא בתרגילי החיזוק. הכאב חד מאד כך שאני חייב לעצור , ואז ממשיך ללכת ברגל ללא כאב. לצערי לא יכול לרוץ מעל 8 ק"מ. אשמח לשמוע את חוות דעתך

ירון שלום אני לא אוהב לאבחן דרך הרשת כי זה לא נכון לעשות אבל יתכן מאד כי מדובר בסינדרום שכיח מאד אצל ספורטאים הקשור לרצועה סיבית לצד הרגל שמגיעה עד הברך ITB עליך להבדק בדיקה קלינית יסודית על מנת לאבחן נכון את מקור הכאב ולא לטפל רק בסימפטומים. חשוב כמו כן לשלול אבחנות מבדלות. על מנת לא לבזבז את זמנך לשווא ועל מנת לשוב לריצה מהנה וארוכה יותר. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה