קושי בהליכה בגלל אוסטיאוארטריטיס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/01/2017 | 01:43 | מאת: איקו ב

שלום למומחה- יש לי קושי וכאבים בהליכה בגלל אוסטיאוארטריטיס של פרקי הירכיים,דן צדדית. אני מתעל בבית,אבל הייתי רוצה ללכת--ופה יש לי בעיה.. ניסיתי הידרוטרפיה -- לשווא. נטילת ארקוקסיה או אתופן,קספו,אדקס --עוזרים אך הלב בגילי....התוכל להציע,חוץ מהחלפת מפרקי הירכיים ? ( ניתוח לא מסובך-אך השיקום... ) תודה לעזרתך איקו ב

שלום ראשית, הידרותרפיה היא התחלה מצויינת. יחד אם זאת יש צורך כמובן בטיפול שמרני בפיזיותרפיה לאחר אבחון ממוקד של מקור הבעיה. יתכן מאד ששווה לבצע בדיקה במעבדת הליכה על מנת לאתר את המקור לבעיה ברמת המפרקים על כל מישוריהם. הפרוטוקול הטיפולי בפיזיותרפיה חייב להיות מבוסס מטרות. הדגש צריך להיות שיקום אקטיבי. עדיף לגשת לפיזיותרפיסטים מנוסים בשיקום אורתופדי. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה