פעילות ספורטיבית עם פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/09/2015 | 00:59 | מאת: אנונימית

שלום, יש לי פריצות דיסק בגב התחתון עם דיסקופטיה משמעותית ב- L5-S1. לפי עצת האורטופד עלי להימנע מכל פעולה ספורטיבית שקשורה בריצה והרמת משקל. רציתי לדעת האם אין בעייה בפעילות כמו טניס, ריקוד או רכיבה על סוסים. אשמח לקבלת מענה. תודה!

להערכתי לא אבל גם לא צפויה בעיה בפעילות גופנית ולא ברור לי מדוע נאמר לך להמנע ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה