כאב ירך שמאל וברך שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/02/2015 | 11:31 | מאת: קובי

שלום. לפני 20 שנה עקב חבלת ספורט, קרעתי את שריר הואסטוס ברך שמאל. בשנים האחרונות חשתי כאב בירך שמאל (הרגשה של ירך כבדה) וכן, כאבים מעל ברך שמאל. הכאבים מתרחשים עקב עמידה ממושכת, מאמץ ספורט, עליה של הרבה מדרגות וישיבה ממושכת. ביצעתי בדיקות מקיפות לברך שכללו: איחוי עצמות, mri ברך, emg. הבדיקות יצאו תקינות. נשלחתי ל ct עמוד שדרה מותני. נמצא כי יש לי עקמת לשמאל. בלט דיסק משיק קלות לשק ב l4 וגם l5. אציין כי יש לי כאבי גב תחתון לעיתים אבל אני ממש חי בסדר... הבעיה העיקרית היא ירך כבדה. מה לדעתך מקור הכאב ומה עלי לבצע

מקרה שבו לבדיקה הגופנית ולרושם הקליני חשיבות רבה מאד כי אף ממצא מעבדתי לא ממש ברור וחד לא הייתי "מהמר" על הסבה בלי לבדוק אותך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה