כאבי גב תחתון- ליסתזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/11/2014 | 11:03 | מאת: צילה

שלום אני סובלת מכאבי גב תחתון , בצילום נמצא ליסתזיס מולד דרגה ראשונה. האם זו הסיבה לכאבי הגב הכרוניים ? מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים? איזה סוג ספורט רצוי לעשות ?האם מתיחות ויוגה מקלות על הכאבים ? תודה

סביר שזו סבת הכאב פעילות שתחזק את שרירי המייצבים -ע מוד שדרה ובטן יקל על הכאב - למשל פילאטיס ושחיה בעקריון - צריך "להקשיב" לגוף - אם הפעילות מחמירה הכאב - היא כנראה לא טובה כל כך בחלק מהמקרים אף פעילות לא ממש מקילה והמצב הולך ומוראע - אלו המקרים שבסוף מגיעם אף לטיפול ניתוחי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה