סי טי ע"ש גבי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/04/2014 | 11:07 | מאת: יפה כהן

שלום קבלתי תוצאות סי טי ובהן רשום: שינויים היפרטרופיים בגופי החוליות ופרקים הפצטאליים. בחוליה ד/12 באזור פידקל השמאלי ממצא סקלרוטי לא אחיד בגודל כ - 1 ס"מ ללא סימני הרס של הקורטיס מוגדר היטב - באבחנה מבדלת אוסטאואיד אוסטאומה? מבקשת חוות דעתך, לגבי ייעוץ ופתרון תודה

השינויים הניוונ יים הם עובדה קיימת ואם הם גורם כאב - יש לפעול כמקובל - פיזיופריה חיזוק שרירים ומעבר לכך יעוץ מומחה עמוד שדרה על טיפול אחרים לגבי הממצא החשוד כאוסטאומה (גידול שפיר) - יש לבצע מיפוי עצם לאישוש האבחנה ולהגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה אם תרצי את מומזמנת לתאם יעוץ בענין במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה