הוראות עדכניות להחייאה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/12/2015 | 15:22 | מאת: שלמה

לפניי שנים רבות עשיתי קורס החייאה במד"א אך הבנתי שבמשך השנים הוראות ביצוע ההחייאה השתנו. אשמח להוראות העדכניות לביצוע החייאה על ידיי אדם אחד ועל ידיי שניי בני אדם. האם כן מנשימים? לא מנשימים? כששניים עושים את ההחייאה האם עושים הפסקות בין עיסויי הלב לצורך ההנשמה או לא? שמעתי דעות סותרות ואשמח למידע מוסמך.

אכן קיימים שינויים מהותיים בהחיאה וההנחיות מתעדכנות בהתאם . היום דגש על עיסויים בכדי לתת אספקת דם לאיברים החיוניים והראשון שביניהם המח . לכן מדברים על 100 עיסויים לדקה מבחינת ההנשמה פחות חשוב ............... מתקיימת בתדירות מאד נמוכה .........

מנהלי פורום רפואה דחופה