תפוח אדמה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

11/12/2015 | 13:05 | מאת: דנה

שלום,אני בשבוע 17 להריון.אני וחברה אכלנו היום בבית קפה הום פרייז ותפוחי האדמה היו די קשים והרגיש כי לא בושלו מספיק. כעת אני מרגישה חולשה רצינית והנשימה שלי קצת כבדה(אך זה קורה לי לעיתים מתחילת ההריון) ותהיתי האם יש סיכוי שקיבלתי הרעלה מתפוח האדמה?האם זה מסוכן לאכול בכלל ובהריון בפרט תפו"א שלא בושל מספיק?

אני לא מקשר בין התסמינים שהיו לבין אכילת תפוח אדמה . תסינים שעלולות להיות בהריון . באם המקרה יחזור , יש להתייעץ עם רופא המשפחה \ גיניקולוג .

מנהלי פורום רפואה דחופה