הריון לא תקין - האם מחייב גרידה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/09/2016 | 10:41 | מאת: מודאגת

היי, בשבוע שעבר גיליתי שאני בהריון ובעקבות שתי בדיקות בטא (הפרש של יומיים) שהראו תוצאה דומה, פחות או יותר, ניגשתי לרופא שראה שק הריון פחוס ברחם (שזה די מוזר שראו משהו בהתחשב בעבודה שהבטא היתה 95, לא?). השבוע אני צריכה לבצע שוב בדיקת בטא ולגשת לרופאה אבל אני מאוד מוטרדת מהעובדה שנראה שההריון לא מסתיים באופן טבעי (כלומר, אין לי בכלל דימום). האם יש עדיין סיכוי שייפסק לבד או שנראה שזה הולך לכיוון של גרידה? ובכלל, כמה זמן מקובל להמתין לפני ביצוע גרידה? תודה רבה, מודאגת.

מדובר בהריון מאד צעיר, ניתן לטפל בתרופת ציטוטק עבור ריקון הרחם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה