אחרי לידה, האם החשש להריון סביר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/09/2016 | 20:56 | מאת: שני

שלום רב, ב 3.7 ילדתי בן בלידה רגילה בשבוע 39. לפני כחודש (בערך) שכבנו בפעם הראשונה לאחר הלידה, עוד בטרם הגיעה הווסת הראשונה. יש לציין, בהגנה עם קונדום. שבוע וחצי-שבועיים לאחר מיכן החל דימום קל מאוד בצבע ורדרד-אדמדם. חשבתי בהתחלה שזהו דימום הווסת ומאז ועד היום חזרתי לגלולות למניעת הריון (שנאמר לי לקחת מהיום הראשון של המחזור). אבל הדימום הזה היה אפילו לא יום אחד, אולי כמה שעות. בימים האחרונים כאבי בטן תחתונה וכאבי גב תחתון לא קלים. האם יש לחשוש מהריון נוסף? האם לחכות עד סיום חפיסת הגלולות על מנת לבצע בדיקה ביתית? תודה.

הסבירות להריון מאד קטנה, אבל אפשר לעשות בדיקה ביתית באופן מיידי במקביל לגלולות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה