חיסון אדמת לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2016 | 19:35 | מאת: חנה

לפני כ - 10 שנים חוסנתי נגד אדמת. כרגע אני מתכננת הריון, ע"פ הבדיקה מספר הנוגדנים עמד על 17. עשיתי עוד חיסון ומספר הנוגדנים עלה ל - 22.6. מטעם העבודה אני מגיעה למדינות בהם אדמת היא מחלה נפוצה. האם מומלץ לקבל מנת דחף נוספת שתעלה את מספר הנוגדנים עוד? במידה וכן לעשות את החיסון הנוסף, כמה זמן לחכות לפני הכניסה להריון? תודה

02/08/2016 | 23:01 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אם טיטר הנוגדנים אינו מספק יש לבצע חיסון ולחכות כ3-6 חודשים לאחריו בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה