אנטיביוטיקה זטו 250 בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/07/2016 | 07:34 | מאת: רינת

שלום, אני בשבוע 37+5 להריון. בבדיקה שעשיתי יצא לי כלמידיה חיובי והרופאה רשמה לי Zeto 250, לטיפול חד פעמי (4 כדורים לבלעיה יחד). האם התרופה בטוחה לשימוש במינון הזה בהריון? אני יודעת שזה שלב מתקדם יחסית בהתפתחות העובר אבל האם יכול להיגרם נזק עקב נטילת התרופה? האם עצם זה שהמחלה לא טופלה עד כה גם יכול היה להשפיע על העובר בצורה כלשהי? בסקירות יצא שאגני הכלייה טיפה מורחבים (גבול עליון) ושהבטן של העובר קטנה. האם זה כתוצאה מכך? אודה לעצה. תודה

24/07/2016 | 23:18 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לא ידועה בעיה בשימוש בZETO בהריון ואין מניעה מכך לא ידוע על השפעה של כלמידיה על מומים בעובר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה