עשיתי טעות ואני בשבוע 15+5 הריון ראשון ולחוצה מאוד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/06/2016 | 09:17 | מאת: גאיה

(לאחר 5 הפלות )ואכלתי במסעדה!!! לצערי גיליתי כי המטבח שלהם מטונף!!! וכבר היה מאוחר מידי... עד כמה עלי להיות בלחץ שנידבקתי ממשהו, מחיידקים או וירוסים? אי קולי? סלמונלה? האם יש בדיקת דם שאוכל לעשות? יש לציין כי אין לי שלשולים והקאות בעקבות זה. תודה רבה על תשובתכם

01/07/2016 | 10:39 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

גאיה שלום במידה ולא נדבקת בכלום ואת אסימפטומטית רוב הסיכויים גם שאין לך מה לבדוק אין בדיקות כלליות שאמורות לגלות כל חיידק אפשרי במיוחד שאין לך שום תלונות ... בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה