מיעוט מי שפיר בשבוע מוקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/06/2016 | 15:05 | מאת: אנונימית

הי, אני בהריון רביעי, שבוע 14 לפני שבועיים הייתי אצל הרופאה שאמרה שיש לי מיעוט מי שפיר וביקשה שאשתה יותר. לא עשיתי בדיקת שקיפות עורפית , ולמעשה זה האולטראסאונד היחיד שעשיתי סקירה מוקדמת יש לי בעוד שבועיים וחצי אני מאוד מודאגת כרגע, האם כדאי להיבדק לפני הסקירה המוקדמת? האם מדובר במשהו מסוכן? אני מאוד מודאגת אודה תשובה, תודה.

20/06/2016 | 14:16 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

בהחלט יש מקום לבדיקה חוזרת לפני הסקירה במידה ומדובר אכן במיעוט מים יש מקום לבירור ... בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה