חומצה פולית והקשר לאוטיזם - בדיקה מראה nmol/L25

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/05/2016 | 09:35 | מאת: הדס

שלום רב, לאחרונה פורסם מחקר המראה את הקשר בין כמות מוגברת של חומצה פולית לבין הקשר לאוטיזם, בהריון הקודם שלי קיבלתי הנחיה לקחת 800 מקג חומצה פולית, הבן הבכור שלי מאובחן על הרצף. נכון להיום אני בהריון שני, בדיקות דם מגלות שיש לי 25 nmol/L . האם להפחית מינון ? NORMAL:Higher than 12.2 ונראה לי שאני משמעותית מעל. אודה לתשובתכם

31/05/2016 | 23:50 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

נכון לעכשיו ההנחיות העולמיות לא השתנו והן נטילה של 400 מיקרוגרם לאשה בסיכון נמוך למומים במערכת העצבים, ומינון של 5 מ"ג בנשים עם סיכון גבוה וזאת ללא תלות לרמות חומצה פולית בדם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה