פענוח בדיקת GBS בהריון - שבוע 38 - נא עזרתך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/05/2016 | 12:24 | מאת: חני

שלום, אני בשבוע 38 בהריון. עשיתי בדיקת GBS השבוע וקיבלתי את התוצאות הבאות. אשמח לדעת מה זה אומר, האם יש חיידק? האם אני צריכה להגיע עם זה לחדר לידה? האם לקחת אנטיביוטיקה? התוצאה: REMARKS (MICRO) Order Comments REMARKS (MICRO) GBS REMARKS (MICRO) VULVA :מקום לקיחה Vaginal culture צמחה פלורה צואתית Gram stain direct BV שלילי ל

08/05/2016 | 23:06 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

המשטח הזה הוא משטח נרתיק רגיל יש לברר עם המעבדה המבצעת (משתנה מקופ"ח לקופ"ח) האם הם בודקים GBS שגרתית בכל משטח נרתיק או האם יש לציין זאת ספציפית בהפנייה. בכל מקרה התשובה הנ"ל אינה מצביעה על צמיחה של GBS.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה