דוקסילין בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/09/2015 | 13:46 | מאת: דיקלה

ב21/8 בדיקת הריון בדיקת דם שלילית 25/8 קיימנו יחסי מין ובערב קיבלתי וסת ב9/9 טבלתי במקווה וקיימנו יחסי מין היום 27/7 גיליתי שאני בהריו בטא 584 אך אין שק ברחם בבדיקת אולטראסאונד אני לוקחת דוקסילין מיום 21/9 עד אתמול 26/9 100 מג 2 כדורים ביום האם יש סכנה לעובר. לפי המקווה אני בשבוע שלישי אבל לפי הבטי אני בשבוע רביעי האם ייתכן שנקלטתי בחודש רודם כאשר בערב קיבלתי וסת (וסת רגילה דימום חזק)? האם יש חשש לעובר עקב הדוקסילין. לקחתי במקביל חומצה פולית כבר כמה חודשים. ופרוביוטיק פמינה. תודה דיקלה

12/10/2015 | 19:30 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, דוקסילין אסור בהריון קביעת שבוע ההריון תלויה בUS ולא בבדיקת הביטא לרוב אם מדובר בשימוש בשבועיים הראשונים להריון ההשלכה היא הפלה ולא מומים ובהמשך יש כבר השלכה על התפתחות העובר מציעה שתבצעי בדיקת US לוודא גיל הריון ולאחריה תתייעצי עם המרכז הטרטוגני (מצאי בגוגל) בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה