טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/09/2015 | 21:46 | מאת: שירה

שלום, אני בהריון ראשון, שבוע 12 + 5. במקלחת חשתי שיש לי טחור, לצערי. מהו הטיפול האפשרי? איזו משחה/טיפול תרופתי ניתנים לטיפול בטחורים בזמן הריון? תודה מראש, שירה.

עליך להבדק ע"י כירורג , הטיפול הוא ע"י משחה ונרות על פי הצורך

10/09/2015 | 17:19 | מאת: שירה

שלום שוב, תודה על התשובה. האם תוכל לרשום לי מהי המשחה המומלצת שמותרת לשימוש בהיריון? רופא הנשים שלי אמר לי פשוט ללכת לסופר פארם ולקנות משחה ללא מרשם.. קניתי משחה שהרוקחת נתנה לי, אבל לא נראה שום שינוי... אשמח לעזרתך. שירה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה