היריון כימי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/08/2015 | 21:37 | מאת: חנה

שלום רב. היה לי היריון כימי לפי הרופא שנפל. התחיל לי דימום ב20.7 שנמשך 5 ימים. עשיתי כמה בדיקות לוודא על מנת לוודא שהבטא יורדת ואכן הבטא ירדה. בדיקה אחרונה שעשיתי הייתה ב16.8 הייתה כמות של 20. יומיים לפני הבדיקה התחילו לי הפרשות חומות כהות מאוד. היה ניתן לראותם מעט על התחתון ובניגוב, ללא דימום וללא כאבים... ההפרשות נמשכות יותר משבוע ימים! עד היום (23.8)!! חשוב לציין כי אין לי מחזור סדיר, המחזור לפני ההריון הכימי(שנפל ב20.7), היה ב3.6. עשיתי 2 בדיקות שתן והתוצאה שלילית. מה זה יכול להיות???

27/08/2015 | 21:21 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, הדימום שאת רואה הוא ככל הנראה "אי סדירות הורמונלית" בעקבות ההריון הכימי או/ו בעקבות המחזור הלא סדיר אם נמשך - פני לבדיקת רופא נשים כולל אולטרהסאונד בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה