כדורי דיקלקטין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/08/2015 | 13:04 | מאת: יהודית

אני בשבוע 8 ולוקחת כדורי דיקלקטין נגד בחילות מזה כ- 3 ימים. שאלתי נוגעת לעניין הפסקת הכדורים. קראתי המקומות שונים שנשים שהפסיקו חזרו להן הבחילות מיידית. איך כדאי להפסיק...? אני לוקחת 2 כדורים לפני השינה. תודה רבה.

09/08/2015 | 23:47 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, לרוב נוטלים 4 כדורים כך שאם 2 כדורים מטיבים עימך עדיף שתמשיכי בתקופה שבה שכיח לסבול מבחילות והקאות של הריון (עד שבוע 12) ואז להפסיק. אין בעיה להפסיקם מיד אם את רואה שחוזרות התלונות - ניתן לחדש נטילת התרופה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה