גיל ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/07/2015 | 17:13 | מאת: רוני

אני בהריון. אינני זוכרת תאריך וסת אחרון. עפי אולטרסאונד הרופא טוען שקיבלתי ב-18/5 ואני בטוחה שקיבלתי מאוחר יותר. מאוד חשוב לי לבצע את בדיקת השקיפות, הסריקה ומי שפיר בדיוק במועד. מה עלי לעשות כדי לוודא את גיל ההריון המדוייק?

09/08/2015 | 14:10 | מאת: ד"ר הילה שרעבי

שלום וברכה, אם רופא ביצע בדיקת US ומדד את גודל העובר בשבועות הראשונים של ההריון - אזי התיארוך שנתן לך אמור להיות מדוייק גם אם את זוכרת תאריך מאוחר יותר של ווסת - יכול להיות שהביוץ היה מעט מוקדם יותר. בכל מקרה גם בשקיפות מודדים את אורך העובר ויכולים לוודא שהתיארוך שקיבלת מדוייק בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה