שק הריון בשבוע 6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/07/2015 | 21:00 | מאת: דיקלה

שלום רב. לפי תאריך וסת אחרונה אני בשבוע 6 ולפי תאריך קיום יחסים שאני יודעת במדוייק אני בשבןע 4. בכל מקרה, בטא לפני שבוע 200 היום 1600. הייתי היום באולטרסאונד ולא נצפה שק הריון אין כאבים או דימום. נאמר לי כי יתכן וזה הריון מחוץ לרחם. יתכן מצב שלמרות שהבטא גבוהה כבר, לא רואים עדיין שק? יתכן הריון מחוץ.לרחם ללא כאב או דימום? בודאי שאלך מחר לבדיקה נוספת אך מנסה להרגע עם אופציות נוספות. תודה.

29/07/2015 | 21:50 | מאת: ד"ר חיים דוד

יתכן הריון תוך רחמי צעיר או מחוץ לרחם , רק US יוכל לפתור הסוגיה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה