תנועות עובר מרובות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/03/2015 | 13:12 | מאת: אלינור

שלום אני בהריון בשבוע34 ויש לי תנועות עובר מרובות. עקב הכתבה שהייתה על אימאות מעשנות אני קצת מודאגת. אמרו שם שהעוברים שזזים הרבה בבטן זה יכול להצביע על פגיע כל שהיא במערכת העצבים של העובר. יש לציין שאני לא מעשנת ומעולם לא עישנתי וגם לא מתקרבת איפה שיש מעשנים. אז יכולה להיות בעיה עם זה שהוא זז הרבה? תודה מראש על תשובתך!

30/03/2015 | 23:00 | מאת: ד"ר דנה אירגה

בד"כ עובר שאינו זז מעיד על בעיה תוכלי לפנות לבדיקת אולטרהסאונד להערכת תקינות ההריון- תנועות גוף,נשימה, כמות מים וניטור.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה