דימום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/02/2015 | 21:37 | מאת: לין

שלום רב, אני בשבוע 10 להריון. משבוע שעבר בכל פעם לאחר יציאה בשרותים (גם אם ללא מאמץ) יש לי דימום בניגוב, מין דימום חלש והפרשה חומה כמו בסוף מחזור. לאחר מכן הדימום עובר ולא ממשיך או מתגבר עד הפעם הבאה שאני מבקרת בשרותים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש מקום לדאגה? בתודה רבה מראש

03/03/2015 | 13:34 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ייתכנו סיבות רבות לדימום בהריון צעיר ולא ברור באם מקור הדימום אכן מהנרתיק או פי הטבעת (טחורים?). בכל מקרה יש להבדק עי רופא נשים מטפל וכן עי כירורג . בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה