בדיקות לא תקינות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/12/2014 | 20:21 | מאת: חן

שלום דר! אני לא יכולה להסביר לך כמה אני מודאגת וחרדה. אני עשיתי בדיקת שקיפות עורפית והיא יצא 1.8 תקינה. ויום למחורת עשיתי גם את הבדיקת דם הביוכימית והתוצאות יצאו לא תקינות הסיכון יצא1.200. עשיתי גם סקירת מערכות מוקדמת שיצא תקינה ברוך השם. אבל שבוע שעבר עשיתי חילבון עוברי והיום התקשרו אליי והודיעו לי שגם היא לא יצא טובה עם סיכון 1.250. אני משתגעת זה הריון ראשון אחרי 2 הפלות וזה הריון כל כך רצוי. העם יש עוד איזה סיכוי שהילד שלי בריא? ומה הסיכוים שהוא בריא? אני עשיתי שלשום את הבדיקת דם היקרה שנקראת veryfi ותוצאות עוד 10 ימים. האם כדי לי לעשות מי שפיר? אני מפחדת מהבדיקה הזאת כי יש בא סיכונים להפלה חס וחלילה. תודה מראש על תשובתך!

כבר עניתי

הסיכוי שהעובר תקין מעל 99% חכי לתשובת הווריפי ולפי זה ניתן להחליט לגבי מי שפיר. רצוי יעוץ גנטיפתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה