טיפול בהתקררות במהלך היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/09/2014 | 17:09 | מאת: רותם

שלום ליאת, מזה שלושה ימים שאני סובלת מצינון כבד, המון נזלת וגודש באף ובגרון וקושי בנשימה. בנוסף, טמפרטורת הגוף היא 37.5 ויש תחושה של חולשה כללית. ברצוני לשאול מהו הטיפול האפשרי למצבי במידה ואני בהיריון? לא רוצה להגיע למצב של סינוסיטיס וכדומה... אך אינני יודעת איזה טיפול יכול להתאים במצבי. בברכה ובתודה מראש, רותם.

28/09/2014 | 11:15 | מאת: ד"ר דנה אירגה

יש לפנות לרופא המטפל לצורך בדיקה רפואית והערכה האם אכן מדובר בשפעת/סינוסיטיס/אחר? ניתן לקחת תרופות שונות בהריון כגון אנטיביוטיקות מסוימות וכן אקמול אך רופא אמור להתאים את הטיפול המתאים ועל כן יש לפנות לבדיקה מסודרת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה