ייעוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/08/2014 | 11:11 | מאת: רני

גיליתי שאני בהריון ומעוניינת בהפלה. רציתי לשאול 2 שאלות. לפני שבעה שבועות היה המחזור האחרון (כלומר אני אמורה להיות שבוע 7) באותו סופש קיימתי יחסים ועקב תאונה לקחתי פוסטינור ביום למחרת. לפני שלושה שבועות קיימתי יחסים ולצערי נאלצתי שוב ליטול פוסטינור ביום למחרת. לפי האולטרה סאונד אני בשבוע 5. לפי המחזור אני שבוע 7. 1. האם אני יכולה לדעת במשוער מאיזה מהפעמים נכנסתי להריון? 2. איך אפשר להיות בשבוע חמישי אם היחסים התקיימו רק לפני שלושה שבועות. תודה.

31/08/2014 | 14:16 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי רני במקרה של ספק בגיל הריון האולטרסאונד המוקדם קובע ולכן את בשבוע 5 כלומר הרית ביחסים מלפני 3 שבועות (אז היה הביוץ) גיל ההריון הוא תמיד שבועיים לפני הביוץ. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה