פענוח בדיקות דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2014 | 20:49 | מאת: מירב

שלום נתבקשתי לעשות בדיקות דם לתחילת הריון חלק מבדיקות הדם באתר היו מודגשות באדום אשמח להבין את המשמעות: WBC-4.4 K/µl RBC-4.10 M/µl MPV-11.5 fl תודה מראש

30/08/2014 | 22:51 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מירב אם אלה היו התוצאות החריגות היחידות יש להניח שלא מדובר בחריגה משמעותית אולם קשה לומר ללא כל התוצאות. מדובר בכמות הכדוריות האדומות והלבנות שהינה מעט נמוכה אך זה יכול להיות עדיין בטווח הנורמה עבורך. אנא התייעצי עם הרופא שלך ששלח את הבדיקות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה