מטפלת סיעודית-שיקומית בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/04/2014 | 14:43 | מאת: אלונית

שלום, אני עובדת עם ילדים הנמצאים על הרצף האוטיסטי, כמטפלת סיעודית ושיקומית, כחלק מתפקידי כאשר ילד בהתפרצות עלי לחבקו בכדי שלא יפגע בעצמו ובסובבים אותו. אני בהריון שבוע 14, ומאוד חוששת להיפגע, אציין כי בתחילת ההריון, נפצעתי פעמים כאשר אחד הילדים הטיח אותי לקיר דבר הגרם לי כאבי בטן תחתוניים, ובפעם נוספת ילד אחר בהתפרצות דחף אותי לגרם מדרגות מה שמנע את הנפילה הייתה חברת צוות שהייתה עימי. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות במצב כזה, שהעבודה מסכנת אותי ואת עוברי. אציין כי הייתי אצל רופא מטפל, ואמר כי ההיתפרצויות הללו אינם מספיק בכדי לצאת לשמירה. איך אני יכולה להגן על עצמי מבלי להישאר מחוסרת עבודה?

28/04/2014 | 23:52 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

עומדות בפנייך 2 אפשרויות : 1. לבקש מהאחראי עלייך בעבודה התחשבות ושתשובצי לטיפול בילדים הפחות אלימים 2. לגשת לרופא תעסוקתי ולבקש המלצה לשמירת הריון בגלל אופי הילדים עמם את עובדת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה