הרפס זוסטר לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/04/2014 | 22:53 | מאת: אורטל

שלום שמי אורטל בת 28, לפני כחודשיים התלוננתי על כאבים חזקים באיזור המותן , שלאחר מכן יצאו גם פצעי הרפס בודדים, הרופא איבחן זאת כהרפס זוסטר וטופלתי בכדורי זובירקס ומשחה, יש לציין שמעולם לא היה לי הרפס בשום איזור בגוף, ועברתי אבעבועות רוח בילדותי, שאלתי, אני היום בתחילתו של הריון , האם יש קשר בין השניים? פרק זמן שצריך לחלוף מרגע ההדבקות? ( הזמן שחלף מרגע ההדבקות ועד ההריון הוא חודש וחצי) תודה רבה. אורטל

28/04/2014 | 23:48 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

הרפס זוסטר הוא לא הדבקה חדשה אלא "התעוררות" של הוירוס שנדבקת בו בעבר. אין המלצה להמנעות מכניסה להריון אחרי התקף של הרפס זוסטר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה