כאבים בגב תחתון מקרין לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

23/07/2014 | 13:57 | מאת: or

שלום, אני מתאמנת בחדר כושר כ- 14 שנים ברציפות ודי בקביעות. פעם בתקופה (שנה-שנתיים) קורה שנתפס לי הגב התחתון ואחרי יומיים שלושה עובר. לפני כשבועיים נתפס לי הגב רק שהפעם זה החמיר מיום ליום עד כדי כך שלא יכולתי לעמוד כלל. הייתי אצל מס' רופאים ולקחתי נוגדי דלקת ומשככי כאבים חזקים - וזה עזר.השאלה שלי היא: האם ידוע לך מה יכול לגרום לכך שהפעם זה היה חמור כל כך ומה עליי לעשות כדי שזה לא יחזור? תודה מראש אור

אור שלום רב קיימות הרבה סיבות לארוע חמור של כאבי גב החל ממתיחת יתר של שרירים עד תגובה של הדיסק. על מנת לעשות אבחון צריך לבדוק מה השתנה בפעילות שבציעת, מה הוספת או שהדבר לא קשור דווקא לאימון אלא לסיבות אחרות הקשורות לעבודה וכד. הרבה בריאות צביקה כץ פיזיותרפיסט

07/08/2014 | 16:28 | מאת: or

שוב שלום, עברו שבועייםוחזרה הדלקת בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל ): הפעם למזלי לא באותה עוצמת כאב. אני לוקחת ברקסין 20 מ"ג פעם ביום. האם אתה מכיר תרופה חזקה יותר או למה זה "חזר" אחרי שבועיים? תודה מראש אור

מנהל פורום ארגונומיה