כסא ארגונומי למחשב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/11/2011 | 11:19 | מאת: ורד

אניעובדת 12 שעות ביום על מחשב, ועם עכבר. יש לי דקלת במפרק כף היד. אשמח לקבל המלצה על כסא מתאים, משטח תמיכה ליד ואולי גם עכבר.

ורד , שלום רב פני אלי למייל האישי ואתן לך שמות דגמים וספקים מתאימים. המייל נמצא באתר ארגוטיים: www.ergotime.co.il בברכה צביקה כץ

07/11/2011 | 14:43 | מאת: אסנת

שלום ורד, שמי אסנת ואני מעצבת גרפית. אני יושבת שעות רבות מול המחשב ועובדת עם העכבר. אני ממליצה לך בחום על העכבר החדש של מיקרוסופט אני קניתי אותו והוא ממש נח למפרק היד. בנוגע לכיסא - אני את שלי קניתי ב"כסאות צרעה". בתור מעצבת חשוב לי שגם הכיסא יהיה יפה- יש להם מבחר גדול של כיסאות מותאמים אישית. תרגישי טוב! מקוה שעזרתי!

29/11/2011 | 19:25 | מאת: יוסי

שלום ורד, שמי יוסי ואני מתכנת לכן אני יושב שעות רבות על כסא במשך היום, אחרי שנה בערך במקום עבודתי אני וכמה מחברי התארגנו כקבוצה ופנינו לכמה חברות לקבלת הצעות מחיר שונות. ההצעה הטובה ביותר היתה מ"כסאות צרעה". קינונו את הכיסאות וכולנו מרוצים, הישיבה הממושכת הפסיקה להיות לי לסבל. לגבי עכבר אני משתמש בעכבר החדש של מיקרוסופט הוא מאד נח ואף זכה בפרס על ארגונומיה, כמשענת ליד אני משתמש בשקיות ה"פןף" הקטנות אם את מכירה אותן, הן מקבלות את היד בכל צורה ועוזרות באופן יוצא דופן. תרגישי טוב תרגישי טוב.

18/12/2011 | 16:45 | מאת: אסנת

שלום ורד, אני יושבת כבר מספר שנים על כסא מאד נח בתור מזכירה, הכסא היה במקום עבודתי כשהגעתי. אני יודעת שקנו את הכסאות למשרד מ"רהיטי צרעה" עשו שם קניה מרוכזת של ציוד ספות וכו' וקנו כסאות איכותיים לעובדים... בקשר לעכבר יש כמה מאד טובים וארגונומים הכיום בשוק- לי אישית יש את העכבר החדש של מייקרוסופט. בקשר לכרית יד- זה מאד אינדיבידואלי אבל הייתי ממילצה לך להסתובב במספר חנויות ולבדוק מה יש להם להציע- כי לכל אחד מתאים משהו אחד :) תרגישי טוב מקוה שעזרתי- אסנת

מנהל פורום ארגונומיה