עליית מרקר CEA

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

19/04/2014 | 13:01 | מאת: שרהלה

האיש שלי חלה לפני חמש שנים בסרטן המעי נותח ולא היה צורך בטפול נוסף . השנה התגלה סרטן ערמונית (5+4)נותח ללא הצלחה וכרגע מקבל הקרנות וטפול הורמונלי . בבדיקות האחרונות הCEA הרים את הראש עלה מ0.8 ל 1.7 תוך כחצי שנה , הCA19.9 ערך של 11.52 לא נבדק בעבר. האם יש מקום להתחיל לדאוג?? ואם כן מה לעשות?? בתודה

שרהלה שלום רב, לא נראה לי בשלב זה שעלית CEA צריכה להדאיג. גם לא CA19-9 יש להמשיך מעקב מסודר כולל כמובן PSA לסרטן הערמונית בברכה וחג שמח דר ברגר

19/04/2014 | 22:34 | מאת: שרהלה

תודה על תשובתך המהירה. ההמוגלובין נמוך 11.8 וגם ההמטוקריט מתחת לנורמה?? הערכים הנמוכים כתוצאה מההקרנות?? בתודה וחג שמח

מנהל פורום סרטן הערמונית