דלקת גידים וברקסין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/11/2009 | 15:07 | מאת: מגי

שלום. אני בת 20, מוזיקאית. סובלת מדלקת גידים ביד ימין בשורש כף היד כתוצאה מעומס יתר. בצורה מינורית גם ביד שמאל. הכאבים התחילו לפני כחודש מאז טופלתי במשפחת פאלדן. במהלך שלושה ימים ניסיתי בטארן 100, אך לאחר שלושה ימים הפסקתי את הטיפול לאחר שהאורתופד המליץ על ברקסין. אני נוטלת את התרופה יום רביעי, ולא בטוחה אם יש בכלל שינוי. איך אדע שהתרופה עוזרת(ירידה בנפיחות, ירידה בכאב? היות והכאב שחוויתי לא היה רציף גם לפני תחילת נטילת התרופה)? לאחר כמה זמן אדע שהתרופה עוזרת? כמה זמן יש לנטול את התרופה? תודה.

16/11/2009 | 22:51 | מאת: ד"ר צבי גורן

על פי ניסוי ותהייה. כעקרון נוגדי דלקת וכאב נותנים בדר"כ סדרה של 10 ימים, לעיתים מדובר בכדורים של פעמיים ביום, ןלעיתים פעם ביום. אם לאחר הטיפול לא חל שיפור, סימן שהכדור הספציפי הזה לא עזר.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל