סתירה בחיי הסוכרתיים-המשך

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/02/2016 | 18:40 | מאת: דניאל

ד"ר קנטר היקר, מאחר ואני משוכנע שכאחד הרופאים המובילים בתחום הסוכרת בישראל מזה שנים רבות שמעת בודאי על הנתונים הבאים, הרי יתכן שאני לא הסברתי את עצמי נכון... ובכן, אחד המחקרים הארוכים והמקיפים בתחום הפתיע את הרופאים בעובדה שככל שהתאמצו להוריד את ערכי ההמוגלובין המסוכרר לרמה הנמוכה מ 6 כך גדלו מקרי המוות והסיבוכים. הדבר השני הוא שעל פי מחקר שהקיף שלוש יבשות הוכח כי סיבוכי הסוכרת מתחילים משמעותית מהמוגלובין מסוכרר של 5.8 ומעלה... אנא, אל תפסול את דברי. אם לא שמעת זאת הנך מוזמן להתעדכן... בכבוד ובהערכה.

10/02/2016 | 12:50 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לא פלתי שום דבר. כל מה שבקשתי הוא שתפנה אותי למחקר שאתה מתייחס אליו ואיך ניתן להגיע אליו ולבדוק אותו. איפה פורסם? באיסזה שם? על ידי מי ?

מנהל פורום סוכרת